Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη συγκρότηση του μητρώου επαγγελματικής συμβουλευτικής

Η Ένωση εταιριών «ΔΗΜΗΤΡΑ Εκπαιδευτική Συμβουλευτική Α.Ε. – ΜΑΣΤΕΡ Α.Ε. – Παπαβασιλείου Αθ. & ΣΙΑ Ε.Ε.» , στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης (Πρότασης) «ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΡΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ EGF/2018/003 EL/Attica publishing» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (έργο) με τίτλο «Ενέργειες που αφορούν απολύσεις σε επιχειρήσεις στον κλάδο 58 της NACE Αναθ. 2 (Εκδοτικές δραστηριότητες) στην επιπέδου NUTS 2 Περιφέρεια Αττικής (EL30) που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση (ΕΤΠ) περιόδου 2014-2020, προβαίνει στη δημοσίευση δημόσιας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συγκρότηση ενός ενιαίου μητρώου συνεργατών επαγγελματικής συμβουλευτικής, αποκλειστικά στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης (Πρότασης) «ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΡΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ EGF/2018/003 EL/Attica publishing» και ειδικότερα της Ενέργειας Α αυτού με τίτλο: «Επαγγελματική συμβουλευτική», η οποία θα περιλαμβάνει και υποενέργεια εκπόνησης επιχειρηματικού σχεδίου. Το ως άνω μητρώο θα απαρτίζεται από δύο επιμέρους υπομητρώα:

α. Σύμβουλοι ανθρώπινου δυναμικού,

β. Σύμβουλοι επιχειρηματικότητας,

Η Ένωση καλεί τους ως άνω ενδιαφερόμενους να ενημερωθούν για το έργο και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής τους σε αυτό.

Περισσότερες πληροφορίες στα συνημμένα αρχεία: